leraressen

Sara Pieters

 Sara Pieters studeerde af als meester in de dramatische kunst, optie musical, aan het Koninklijk Conservatorium te Brussel. Later volgde ze de specifieke lerarenopleiding drama aan het Conservatorium van Antwerpen. Na haar studie speelde ze mee in theater-, muziektheater, en figurentheater voor kinderen en jongeren.

Ze geeft workshops musical, dans en drama aan verschillende leeftijden en beperkingen. Ook geeft ze kleuterintiatie en muzische vorming (beeld, media, beweging, drama en muziek) aan kleuters.

Sara doet veel koorwerk waar ze al een aantal cd’s voor inzong o.a. voor Scala. Zelf zit ze ook in de singer-songwriter muziekgroep “Julius”.

Ze danste ondermeer wedstrijden Latin formatiedansen en Streetdance/showdance. Ze werkte mee aan verschillende dansprojecten waaronder een project te Vorst Nationaal en het Sportpaleis.

Sara heeft 2 muzikale kleutervoorstellingen ("Snif" en "Kiki en Olaf") geschreven en gecreëerd in samenwerking met de theatergroep Fast Forward. Ze speelt de voorstellingen het komende seizoen in verschillende CC's, bibliotheken en scholen.
Momenteel werkt ze ook mee aan de voorstelling "Gelukkig zijn", door theatergroep Fast Forward, mét en voor anderstaligen die binnenkort in verschillende CC's te zien zal zijn.

Caroline Ceulemans

Caroline Ceulemans studeerde in 2005 af aan het Koninklijk Conservatorium Brussel als meester in de dramatische kunst optie Musical

en in 2011 aan het Conservatorium van Antwerpen voor de specifieke lerarenopleiding Drama.

Ze was reeds werkzaam als docente musical, muziekinitiatie en muzische vorming, als actrice in het jeugdtheater en deed mee aan diverse

kooropnames. Verder heeft ze een rijk jeugdwerk verleden en geeft ze jaarlijks diverse workshops musical en theater voor mensen met en zonder beperking.

 

Zie www.saltori.be